Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

Myšlenky zločince IX (24.díl)
NOVA GOLD
21.9. 20:00
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům.
Reid je zasažen, JJ s Morganem honí Millse a nakonec ho zastřelí. Šerif Coleman je po přestřelce také mrtvý. Knězovo auto je po ohledání čisté, přitom prostitutky nebyly nalezené na místě vraždy, někdo jejich těla musel převážet. Morgan si vybavuje první výstřel. Nestřílel Mills, nýbrž někdo jiný. Někdo, kdo to na kněze ušil. Dokazuje to i jiný typ použité střely. Všechny oběti jsou následně spojeny s kulečníkovým barem, proto vyšetřovatelé začnou hledat barmanku Dinah, aby ji vyslechli. K překvapení vyšetřovatelů je Dinah na policejní stanici. Údajně chtěla zmizet z města, a tak byla zatčena. Tamní policisté jsou toho názoru, že Dinah má na svědomí všechny vraždy. FBI začíná být jasné, že je v podstatě celé policejní oddělení prolezlé korupcí. Coleman mezi ně nezapadal, a tak se ho museli zbavit. Místní prostitutky zřejmě něco viděly. Nepohodlnými svědky se nyní stávají i vyšetřovatelé.. Americký krimiseriál.
Hrají: Joe Mantegna, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, A. J. Cooková, Kirsten Vangsnessová, Jeanne Tripplehornová, Thomas Gibson, Fred Koehler, Kamryn Manheimová
Všechna vysílání pořadu
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady