Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

Králova přízeň
NOVA CINEMA
27.9. 04:45
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Příběh vztahu dvou sester bojujících o lásku k jednomu muži a příběh jejich ambiciózního otce, který skrze své dcery chce dosáhnout lepšího postavení.
Velká Británie, USA 2008, historický. Příběh vypráví o Anně a Marii Boleynových, které bojují o přízeň krále Jindřicha VIII. Dívky jsou svým ambiciózním otcem a intrikánským strýcem zapleteny do vysoké hry o moc. Pokud se stane jedna z nich královou milenkou, dostane se rodina Boleynových do přízně samotného krále. Pomocí intrik vmanipulují mladičkou Marii do vztahu se vznětlivým a přelétavým Jindřichem. Panovník se však naivní a oddané milenky brzy nabaží a obrátí svou pozornost k její starší sestře Anně. Ta ho svou inteligencí a šarmem okouzlí natolik, že se kvůli ní nezalekne náboženské reformy a ani založení nové anglikánské církve. Zamilovaná Marie se však nevzdává a mezi sestrami propukne boj o lásku a moc. Anna nakonec zvítězí nejen nad svou sestrou, ale i nad samotnou Kateřinou Aragonskou a stane se královnou Anglie, aniž by v tu chvíli tušila, jak krátká bude její vláda.
Hrají: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana, Jim Sturgess, Kristin Scott Thomas, Mark Rylance, Ana Torrent, Juno Temple, Eddie Redmayne
Režie: Justin Chadwick (2008)
Všechna vysílání pořadu
25.9.
st
17:40
NOVA CINEMA
+
26.9.
čt
10:35
NOVA CINEMA
+
27.9.
04:45
NOVA CINEMA
+
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady